keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lastenhuone


Olen noin viikon verran puuhastellut Arkelan lastenhuoneen parissa. Yllättävän paljon menee aikaa yksinkertaisten juttujen kuten tapetoinnin ja matonteon kanssa. Tämä johtuu siitä, että kahden pikkuisen vuoksi askareet keskeytyvät jatkuvasti ;) Toivon löytäväni lastenhuoneeseen lisää leluja Lahden miniatyyrimarkkinoilta. Tarkoitus olisi niitä myös väkerrellä lisää itse.


Tämän 50-luvun pinnasängyn löysin Huutonetistä. Petivaatteet kudoin ja ompelin itse. Tämä sänky tulee vanhempien makuuhuoneeseen, varsinaiseen lastenhuoneeseen on hakusessa lastensänky.

Ihanaista ja lämpöistä keväistä viikkoa Sinulle!

6 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs lastenhuone! Tapettikin on ihan mahtava.

  VastaaPoista
 2. Paljon olet saanut aikaan ja värikäs on kyllä lastenhuone. :)Hyvälle näyttää! Itsellä junnaa hommat hieman paikoillaan. Pitäisi saada itseä niskasta kiinni ja käydä lattia hommien kimppuun. Jostakin syystä nyt ei vain inspiraatio iske juuri kyseisen homman kanssa.

  Sänky on ihana löytö ja hienoa kun osaat itse ommella ja kutoa. Minä en hallitse sitä lajia ollenkaan. ;)

  Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Värikäs lastenhuoneesi on kaunis ja sänky kaikkinensa suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Heippa. Kylläpä on hienoa! Emma kun näkee tän lastenhuoneen, niin todennäköisesti kiljahtaa (lastenhuoneet ja keittiöt on hänen suosikkeja ja niitä kuvia aina tiirataan erityisen huolella). Sorry, tänään vasta lisäsin blogisi blogiluettelooni, vaikka oletkin jo aikaa sitten vieraillut minun blogissa. Olen ollut vähän turhan laiska käymään netissä viime aikoina. Ja aikaa on vienyt myös Lahteen tekemäni minit, mutta voi kun se on kivaa!

  VastaaPoista
 5. Oi, kun ihana lastenhuone! Tuollaisen haluaisin villa Sireeniin. Saa nähdä! :) Yritin lisätä itseni lukijoihin, mutta tietokone ei suostunut. :( Yritän ensi kerralla sitten. Ihania minihetkiä! :)

  VastaaPoista
 6. Olet saanut blogi-palkinnon, kurkkaa tänne:
  http://iizunblogi.blogspot.fi/2012/08/blogi-palkinto.html
  Miniterveisin: iizu :)

  VastaaPoista