sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä


Pikkuinen Bea, samoin kuin muu perhe, on pukeutunut hienosti äitienpäivän viettoa varten. Vaikka keittiöremontti on vielä kesken, se ei juhlijoita häiritse. Mokkapalat paistuvat uunissa ja oranssissa keittiössä tuoksuu kahvi. Keltaiset äitienpäiväruusut on haettu Viherkeskuksesta. Kuviin on uskaltautunut huiman leveissä muodikkaissa housuissaan myös perheen pieni mies Luukas.

Voi kuinka hauskaa minulla on ollut suunnitellessani Arkelan sisustusta. Pienellä budjetilla, suurella sydämellä! Keittiö tulee vielä muuttumaan ja elämään, muovikalusteet eivät kaikkein kauneimpia ole mutta koska ne ovat lapsuuteni kalusteita, niillä mennään. Pöydän ja hieman täydennystä keittiön astioihin toi postipoika. Pöytä on aito 70-luvun Barton-pöytä metallijalkoineen. Muistan nämä metallijalkapöydät lapsuudestani. Samoin ihastuttavat mekot ovat kaikki huutonetistä. Luukaksen paidan värkkäsin itse ;) Samoin keittiön verhot. Massailin hassun ruskean kukkaruukun myös itse. Ja kuten sanoin, kaikki on kovasti kesken mutta tässä hieman iloisen talon tunnelmia.
2 kommenttia:

  1. Kiva, kun löysit nukkekotiblogiini :) Piti heti tulla tänne katsomaan sinun Lundby-kuvia, kiinnostaa kovasti... Olen yrittänyt etsiä blogeja joissa olisi Lundby 70-luvun sisustustyylillä, mutta kovinkaan onnekas en haussani ole ollut. Poikkean siis ilman muuta seurailemassa miten täällä edistytään! Ja se toinenkin nukkekotisi oli ihastuttava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat Kirsi, minäkin olen yrittänyt etsiä blogeja joissa olisi sisustettu Lundbytä 70-luvun tyyliin, mutta tehtävä on osoittautunut vaikeaksi. Niinpä olinkin todella iloinen, kun löysin blogiisi :)

      Poista